• We are proud to announce Season 9 of the Revolution Cup!
    For more information about the upcoming league follow this link!

Assetto Corsa Pre-Season #2: Spa-Francorchamps (1 Viewer)

Pre-Season #2: Spa-Francorchamps
Posted by Ricardo Macieira
Assetto Corsa
Wednesday, January 29, 2020 - 18:00
Until: Wednesday, January 29, 2020 - 23:00
(Adjusted for timezone: Europe/London)

Upcoming dates
All times have been adjusted for the timezone: Europe/London

This event has expired and has no upcoming dates

Assetto Corsa

New Member
Staff
Joined
Dec 7, 2018
Messages
6
Reaction score
33
Pre#2 - Spa.png


Car: IER P13C Prototype / Corvette C7R GTE
Track: Silverstone GP
Setup: Semi-Locked

Date: Wednesday, 29th January 2020
18:15 UTC - Server Reboot
18:20 UTC - Optional Practice
19:20 UTC - Driver Briefing (Mandatory)
19:30 UTC - Qualifying
20:00 UTC - Race

GeneralRestrictions
Damage: 100%Tire Blankets: Yes
Tyre Wear: 100%ABS: Allowed
Fuel Rate: 100%Traction Control: Allowed
Flags & Penalties: Pitlane Penalty AppStability Control: No
Jump Start: Drive Through PenaltyAuto Clutch: No

EventConditions
Practice: 30 minsWeather: Clear
Qualifying: 30 minsStarting Time: 17:00
Race 1: 90 minTrack Grip: Dynamic
Race 2: N/AWind: Random

Starting Procedure: Rolling Start, the pole driver will lead the field through the formation lap. The speed limit for the lead car will be 50mph / 80kph. We are going to form up in a 2×2 formation at the beginning of sector 3, maintaining our speed. Odd numbers on the right side and even numbers on the left side.

Server Info
Name: revolutionsimracing.com
Password: rsr2020
Status:Open

Please Notice

Before you take to the track in the league race, make sure you are fully aware of the Driving Standards of RevolutionSimRacing. As a driver in our league, you are required to do your very best to ensure clean and fair racing at all times.

If you are unable to attend the race, please inform the admins and leave a post in this thread before the race takes place in order to give reserve driver a chance to drive.
 
Last edited by a moderator:

Ricardo Macieira

Staff Assetto Corsa
Staff
#TeamRSR
Joined
Oct 21, 2018
Messages
613
Reaction score
611
Steam
View

Exited

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 28, 2018
Messages
389
Reaction score
684
Steam
View
Tag did not work for me sadly :-(
 

Aggelos Iliakis

New Member
Probationer
Joined
Jan 9, 2020
Messages
13
Reaction score
16
Steam
View
Can someone help me? My game doesnt want to load unless i have the option force 32-bit. But if i have that the P13C doesnt work.Does anyone know what i have to do?
 

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
Tried to get on the server but i cant join. No error or anything it just goes back to main screen. Reinstalled tracks and car still no go. Anyone mabe can check whats the issue ? Log ??
 

Ricardo Macieira

Staff Assetto Corsa
Staff
#TeamRSR
Joined
Oct 21, 2018
Messages
613
Reaction score
611
Steam
View
Tried to get on the server but i cant join. No error or anything it just goes back to main screen. Reinstalled tracks and car still no go. Anyone mabe can check whats the issue ? Log ??
Hey mate,
2020-01-24 20:33:32,693: Jeffrey Langerak
2020-01-24 20:33:32,693: REQUESTED CAR: ks_corvette_c7r*
2020-01-24 20:33:32,693: Password check failed, client refused
pass:rsr2020
 

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
i use the right password so i am confusedo_O

its stops when the game starts loading car #1
 

Ricardo Macieira

Staff Assetto Corsa
Staff
#TeamRSR
Joined
Oct 21, 2018
Messages
613
Reaction score
611
Steam
View
okay,im looking into log
 

Ricardo Macieira

Staff Assetto Corsa
Staff
#TeamRSR
Joined
Oct 21, 2018
Messages
613
Reaction score
611
Steam
View
Tried to get on the server but i cant join. No error or anything it just goes back to main screen. Reinstalled tracks and car still no go. Anyone mabe can check whats the issue ? Log ??
@Battenberg @Noztra i dont find anything on log,do you guys have any idea?
 

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
I am checking integrity of files now. I also got some troubles with content manager and not registering my wheel sometimes......weird things going on :dead:
 

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
Files repaired but still same issue. Doesnt say anything it just goes back to lobby when starts loading car #1 corvette
 

cheekymunkey78

Active Member
Member
Joined
Oct 24, 2018
Messages
133
Reaction score
283
I have just tried getting on the server and it was fine. I noticed that it is loading the Prototype car first for me.

@Jeff[NL] Have you installed the Prototype car correctly? (I wonder if its trying to skip it due to a bad install)

I had exactly the same issue when installing it the first time (Through content manager) as not all the files transfer get copied across. It needs the additional files as stated in the install PDF (section on Shaders is important).

I have installed a lot of cars and this one is unique to all the others in this respect, I know it's saying its crashing on the Corvette but maybe test the Prototype offline to see if it runs.

Hope you get it sorted :)


Regarding the Wheel not connecting, I experience wheel connection issues but for me it's for one reason - Do you sometimes end up in the original AC menu? (I do when I try to load the game with Content Manager without Steam already loaded). This causes the next time I run the game from Content Manager to not recognise the Wheel. I also loose the refresh rate on the Video Settings so have to change that back.


"I love problem solving and with Modding I am never bored :D"
 

Noztra

Staff Assetto Corsa
Staff
Joined
Oct 21, 2018
Messages
842
Reaction score
1,085
Doesnt the P13C require the shader patch to work? So you might have installed the P13C correct, but might be missing the shader patch?
 

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
Doesnt the P13C require the shader patch to work? So you might have installed the P13C correct, but might be missing the shader patch?
Damn i thought that was it..... since shader patch was disabled i enabled it. Now it loads all the cars and then goes back to lobby :(
Post automatically merged:

Ok i updated the shaders files from the prototype and its working now ! Thanks everyone with the help !
 
Last edited:

Jeff[NL]

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
221
Reaction score
223
Steam
View
Regarding the Wheel not connecting, I experience wheel connection issues but for me it's for one reason - Do you sometimes end up in the original AC menu? (I do when I try to load the game with Content Manager without Steam already loaded). This causes the next time I run the game from Content Manager to not recognise the Wheel. I also loose the refresh rate on the Video Settings so have to change that back.
Still have the isues and i dont end up in the AC menu. Stays in CM. Sometimes my wheel works i have no idea whats this problem o_O when i try to reconfigure it not detecting inputs

changed some usb ports ...for now its working...fingers crossed
 
Last edited:

Def

New Member
Probationer
Joined
Jan 9, 2020
Messages
19
Reaction score
32
Steam
View
I am checking integrity of files now. I also got some troubles with content manager and not registering my wheel sometimes......weird things going on :dead:
Same for me with CM, happened last week the night before the race. I basically assigned buttons in AC menu, then saved it. After that I tried adding buttons for brake bias tc etc and switching profiles in CM (I have 2 with different ffb) and it worked. So, try to do it from the main menu (Steam launch) and then try to load it in CM.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top