Assetto Corsa Competizione Chit Chat (1 Viewer)

Havocc

Active Member
Member
Joined
Sep 20, 2016
Messages
135
Steam
View
Finally got new pc, i7 9700k and Rog Strix 2080TI should be enough for rtx or vr, tried the early access but rtx doesn't seem to be in game yet, will it be available at release?
 

Havocc

Active Member
Member
Joined
Sep 20, 2016
Messages
135
Steam
View

Exited

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 28, 2018
Messages
266
Steam
View
I hope they add ray tracing at release
Don't wanna bash you, but there are probably 10000 things which are much more important at release for the most people, than a tech that barely runs even on the most powerful hardware right now...

Hope that they could do even more CPU optimization to help my crappy CPU for the moment :) very curious how the driver swaps do work, imagine that this could be an awesome feature for a 1,5h sprint race league with 2 drivers per car like Blancpain Sprint Series :)
 

N1kmido

Junior Member
Member
Joined
Feb 5, 2018
Messages
44
Is the game not optimized for AMD GPUs yet? I find it very hard to reach 60 fps at Monza even at lower settings. :(
 

Corentin_Bergès

Active Member
Member
Joined
Oct 7, 2017
Messages
184
Steam
View
I'm soooo hyped for this game. I mean playing it solo in its actual state is already a blast (imho), just CPU occupancy is high (rip the fps with more than 20 IA in my case).
Now we talk driver swap, custom liveries (not supported in the first release but should come; if i understand right it's a bit the same like on assetto corsa) and even better, they found a way to encourage people to run servers with safety requirements and all.... :woot: :woot: :woot:
Game looks pretty even with a gtx 1060, the night with rain is amazing, not mentionning flags being waved on the side of the track, the sound which is awesome...
Add the tyre management that prevents you to hit curbs like a mad man if you don't wanna risk a puncture o_O
Help me, i won't be able to work tomorrow :pigeon:
Post automatically merged:

Is the game not optimized for AMD GPUs yet? I find it very hard to reach 60 fps at Monza even at lower settings. :(
Could be CPU related (IA is particularly CPU demanding). You can also try deleting all personnal files that may be inherited from previous versions and corrupting the game.
 

N1kmido

Junior Member
Member
Joined
Feb 5, 2018
Messages
44
Could be CPU related (IA is particularly CPU demanding). You can also try deleting all personnal files that may be inherited from previous versions and corrupting the game.
Thanks for the hint, maybe I´ll do a complete reinstall in the next few days once it came out.
 

Exited

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 28, 2018
Messages
266
Steam
View
Is the game not optimized for AMD GPUs yet? I find it very hard to reach 60 fps at Monza even at lower settings. :(
I read on the official forum that AMD cards do underperform in EA. Maybe (hopefully) Kunos is able to optimize the full release better for AMD cards, because there is nothing worse then forced to buy a specific supplier because of a single game!
 

t0daY

Head of RSR
Staff
Joined
Aug 2, 2016
Messages
5,180
Steam
View
 

Shepard

Senior Member
Member
Joined
Sep 1, 2017
Messages
641
Steam
View
Left my PC running this morning to grab the 1.0 update while I am at work, hope it works out.
 

Exited

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 28, 2018
Messages
266
Steam
View
i read somewhere that will release at 6pm cet
Yeah sadly I think this going to be the case... With shitty german internet I will probably spend more than an hour downloading everything... FML!
 

hinesy32

Active Member
Member
Joined
Oct 22, 2018
Messages
177
Yeah sadly I think this going to be the case... With shitty german internet I will probably spend more than an hour downloading everything... FML!
I just hope the Steam servers can cope with the demand!
 

Havocc

Active Member
Member
Joined
Sep 20, 2016
Messages
135
Steam
View
Guess nos won't be in the track list :(
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top